נשמע מוזר, נכון?

 אבל לא תאמינו כמה שזה טעים ,מהסוג שלא יכולים להפסיק לאכול  ועל כך גם יעידו  אלו שלא אוהבים גבינה…..

רק דמיינו סוכריות קטנות בטעם שאתם אוהבים, רכות וקרמיות בפנים וקשות בחוץ.

הרעיון להכין סוכריות גבינה היה לפני כעשר שנים כשהשתתפתי בקורס לזילוף וקישוטי עוגות.

קרם החמאה היה הבסיס לכל הקרמים והקישוטים.

מאחר ואני חושבת ב"ממתקית",שיניתי את המתכון והכנתי סוכריות חמאה. ואם אפשר סוכריות חמאה, אז למה לא סוכריות גבינה?

המתכון לסוכריות  קל ביותר, אינו מצריך בישול ולא מדידות חום, 

יש בו עבודת יד יצירתית כך שזו הזדמנות בשבילכם להכניס את הילדודס למטבח.

מספר ניסיונות נערכו להרכבת המתכון והנה הוא לפניכם:

חומרים ל 1 ק"ג סוכריות

200 גרם גבינה קרה ומוצקה ללא נוזלים

850 גרם אבקת סוכר

1/4 כפית מ 4 תמציות טעם שונות (כמו מנטה,וניל,לימון ,תות וכו)

1-2 טיפות מ 4 צבעי מאכל שונים בהתאם לטעמים.

לציפוי

25 גרם קורנפלור

50 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

1.שמים גבינה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים  כ 5-6 דקות עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.

2. מחלקים א הגבינה ל 4 קעריות ולכל קערית מוסיפים טעם וצבע (בהתאם לטעם הנבחר) ומערבבים היטב להטמעת הטעם והצבע.

זה הזמן לטעום ולהוסיף מעט טעם או צבע במידת הצורך.

3. מערבבים את חומרי הציפוי ומפזרים על משטח עבודה.

4.מעבירים את אחת מתערובות  הגבינה למשטח העבודה ויוצרים ממנה נקניק בקלילות (אין לרדד או ללוש).

5. חותכים לפרוסות א-סימטריות בגודל של כ 1 ס"מ

6. חוזרים על ההליך עם שאר תערובות הגבינה.

7. בשלב זה הסוכריות מאד רכות ולכן משאירים אותן לייצוב בתבנית, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר למשך יממה.

(ככל שנשאיר יותר זמן ,הציפוי שיתקבל יהיה יבש וקשה יותר)

8.שומרים את הסוכריות מספר ימים בטמפרטורת החדר ואח"כ כחודש בכלי סגור במקרר.

מצרפת קישור לצפייה בהכנה ביוטיוב.

ולסיום מתוק לקראת שבועות

הנחה של 15% על מוצרים מבוססים על פירות וחלב:

מרמלדה ,טופי, פאדג' הן בקנייה בחנות והן ברכישה באתר.

קוד קופון באתר :שבועות

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *