ראש השנה בפתח-וכמובן גם סמל החג-טבילת התפוח בדבש.

אני מציעה לכם שידרוג טעים ומיוחד בו%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97-%d7%a2%d7%a5-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a7%d7%a8%d7%9e%d7%9c-%d7%a7%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9fהדבש משולב עם קרמל

 

חומרים:
תפוחי עץ חתוכים
רוטב קרמל
המתכון לרוטב קרמל
.
החומרים
  1/2 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
1.שמים בסיר קטן את הדבש,הסוכר והשמנת.
2. מביאים  לרתיחה עד ל 118 מעלות.
3.מכבים את האש ומוסיפים את החמאה.
4. מערבבים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.