אז איך הכל התחיל?

בכתבה שהתפרסמה השבוע ב"מקו",מסופר  על הקסם הזה שכבש אותי כשראיתי לראשונה יצרן ממתקים בעת עבודתו בצפון אנגליה,

על התהליך למציאת מתכונים,פיתוח מתכונים ולימוד על מנת להגיע למתכון המוצלח ביותר שיתאים לקהל הישראלי ולמזג האוויר הישראלי.

כל התהליך הביא אותי להעביר הלאה את המידע אותו רכשתי הן בהשתלמויות  בחו"ל-והן מהתנסויות ופיתוח מתכונים משלי.

לכתבה המלאה:

לכתבה באתר Mako

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.