sadna 192

 

סדנת "מסע בזמן במטבח",מבית ממתקים של פעם,הייתה סדנת ממתקים בת שלוש

שעות,בה הכנו 5 ממתקים בדיוק כמו שהכינו במטבחים הביתיים לפני 150 שנה לערך.

בישלנו בסירי נחושת את  סירופ הסוכר ,וכשהסירופ הגיע לטמפרטורה הנכונה,

צרפנו חומרי גלם שונים וטריים על מנת להכין:

ממתק קוקוס ,נוגטין שקדים,טופי אנגלי,מרשמלו קפה,סוכריות למציצה

בטעם שנבחר על יד המשתתפים-(הפעם נבחר טעם לימון).

חלק מהמשתתפים בחרו להכין סוכריות על מקל בצורת ארנב,חלק בחרו בתבניות בצורת שרביט,וחלק בחרו להכין סוכריות בתפזורת,המזכירות במראה יהלומים.

כל הממתקים נארזו באריזות מהודרות מקרטון וצלופן,נקשרו בסרטים צבעוניים.

לאורך כל סדנת הממתקים,שמעו המשתתפים על ההיסטוריה של הסוכר,

ההיסטוריה של הממתקים,וההיסטוריה של כל ממתק אותו הכנו.

בין לבין,היה דיון על הפייסבוק,הווטסאפ ונושאי הורים-ילדים.

 

לסיכום,אומר שסדנה ממתקים בעבודת יד "מסע בזמן במטבח" הייתה בהחלט נעימה,מלמדת,מעשירה וחווייתית.

אני נהניתי-תגובות ניתן לראות בדף הפייסבוק.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.