תפוחי עץ טבולים בסירופ סוכר אדום הוא ממתק של ירידים,פסטיבלים, וקרקסים.

הראשון שהכין את התפוח עץ הטבול בקרמל אדום היה בעל עסק לממתקים בארצות הברית אשר בשנת 1908 הכין ממתקים אדומים בטעם קינמון לרגל חג המולד.

הוא החליט לטבול מספר תפוחי עץ בסירופ של הסוכריות קינמון ולהוסיף אותם כקישוט לחלון הראווה.

מיד נמכרו כל תפוחי העץ שהיו בחלון,כשמאותו יום,מדי שנה,הכין אלפי תפוחי עץ בקרמל אדום בטעם קינמון .

תוך זמן קצר התפוחים הטבולים בסירופ אדום הפכו למוצר מבוקש בירידים,פיקניקים ,קרקסים ופסטיבלים וכמובן בחנויות הממתקים בעבודת יד בהן הכינו את הממתק מדי בוקר.

ברחבי העולם נהוג להכין את התפוחים האדומים על מקל,לקראת חגים מסוימים.

כשנרצה להכין את התפוחים  הטבולים בסירופ סוכר,

חשוב לבחור תפוחי עץ קשים מאוד,ועדיפות לקטנים.צריך להקפיד שהתפוחים יהיו איכותיים, שלמים וללא כתמים חומים.

נהוג להוסיף לסירופ הסוכר צבע אדום-צבע שאהוב על ילדים,אבל אפשר כמובן להוסיף צבעים אחרים.אם מעוניינים בצבעים טבעיים,הרי ניתן להוסיף מחית תות שדה לסירופ-שייקנה לקרמל את הטעם והצבע,או לסחוט מיץ מסלק,לצמצם אותו מעט ולהוסיפו לסירופ בגמר הבישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.