להכנת ממתקים בעבודת יד נחשפתי לראשונה
במפעל בוטיק כפרי באנגליה – ונכבשתי.
כיוון שהיצרן לא הסכים לשתף אותי בסודותיו וספרים
בנושא לא קיימים כמעט, נאלצתי לגלות הכל
בעצמי – וכך הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות
ויצרתי את המותג "ממתקים של פעם".
למדתי להכין עוד ועוד ממתקים מיוחדים, איכותיים
במרקמם ומפתיעים בטעמם. כולם מיוצרים בשיטות
מסורתיות ואינם מכילים גלוטן, חומרים משמרים או
חומרי טעם וצבע מלאכותיים!
בספר 100 מתכונים, המחולקים ל-10 פרקים לפי
סוגים: סוכריות קשות, סוכריות רכות וטופי, מרשמלו,
ממתקי קרמל, פאדג', פירות וג'לי, קוקוס, מרציפן,
נוגט ושוקולד וכוסיות שוקולד ממולאות. חלק מן
המתכונים דורשים דיוק והקפדה וחלקם קלים.
בכל מקרה התוצאות יעוררו פליאה.
כולי תקווה שתיהנו להכין את הממתקים
לפחות כמוני.
הספר נמצא בחנויות הספרים.