כשתכינו ממתקים בעבודת יד ,תוכלו להכין מתנות איכותיות ויוקרתיות למכריכם.

האריזה היא חלק חשוב מאוד גם בשמירה על איכות הממתק ועל צורת הגשתו.

יש ממתקים שחשוב לארוז בכלי אטום או שקית אטומה כדי שלא תיכנס לחות שתגרום לממתק להיות דביק.

יש ממתקים שהאוויר משביח אותם,מייצב ומייבש בדיוק לרמה הנדרשת,אותם טוב לארוז בקופסת קרטון שאינה אטומה.

בשוק יש היום היצע ענק של  קופסאות פח מעניינות ,קופסאות קרטון צבעוניות, סרטים מבד ,סטן ואורגנזה וכמובן צנצנות זכוכית וכלים מהודרים,בהם ניתן להניח ממתקים שהכנו במו-ידינו.

קופסאות קרטון או פח

אריזות קרטון או פח שטוחות,בעלות מכסה אטום,נבחר ממתקים בשילוב צבעוני מעניין.

 בתוך הקופסא,מומלץ לרפד בנייר פרגמנט עדין כדי למנוע הדבקות הממתק לבסיס הקופסה ולמכסה.

עטרות הנייר משיגות את אותה מטרה ואף מונעות הדבקות ממתק לממתק ותוספת אסתטית לאריזה.

בקופסאות בעלות מכסה שקוף,לא נכסה בנייר פרגמנט את הממתק בצידו העליון  כדי שניתן יהיה לראות את הממתק המרהיב דרך המכסה.במקרה זה עדיף להשתמש בעטרות נייר יפות.

ממתקים בתפזורת בעבודת יד נארוז בקופסאות פח אטומות, או צנצנות זכוכית או פלסטיק.

ניתן גם לארוז בשקית צלופן קשורה בסרט יפה.

שילוב של ממתקים איכותיים  בעבודת יד, בתוך מארז יוקרתי,עטוף יפה,תמיד יתקבל בברכה.

מגשי אירוח

כשאנחנו מארחים,ורוצים להרשים את אורחינו בקינוח,נגיש מגש ממתקים שהכנו לבד.

מגש הממתקים אינו עוד עוגה,עוד מוס או קינוח אחר שנהגנו להכין,אלא מגש בעל מגוון ממתקים גדול מאוד

צבעוני,טעים ואסתטי.

כדאי להתאים צבעים וטעמים למגש,לדוגמא:מגש בטעמי קפה ואגוזים שעליו קוביות מרשמלו קפה,כוסיות ממתק שוקולד עם ליקר קפה,כדורי מרציפן,ממתק שוקולד קל עם אגוזים חתוך לקוביות.

אפשרות צבעונית יותר תכיל ממתקי מרמלדה מנקטר רימון,מרשמלו תות-שדה,גלילים של קוקוס ונוגאט של מגוון אגוזים.

כשכל הממתקים מסודרים  בשורות על מגש,(שורה לכל ממתק)יש מגוון  של טעמים  וצבעים ואפשרויות בחירה לאורחים.

מגש אירוח כזה יעורר התפעלות  בקרב כל הנוכחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.