סוכריות ה M&M מבוססות על סוכריות ה"סמרטיס" הבריטיות.

במהלך מלחמת האזרחים בספרד בשנים 1936-9,פגש בנו של מייסד חברת "מארס" בחיילים שהתלהבו מהעובדה שיכולים לאכול שוקולד שלא נמס בידיים ולכן לא מלכלך.-ציפוי הסוכר מעל כל יחידת שוקולד מנע המסה ולכלוך .

הוא חבר לברוס מורי מחברת"הרשי" ויחד תכננו לשווק  את הסוכריות בארה"ב.מאחר וה"סמרטיס" כבר שווקו שם,הם החליטו לקרוא לסוכריות שלהם M&M שזו האות של תחילת שם משפחתם.

1941-החלה מכירה של סוכריות M&M בשישה צבעים .הממתק כבש במהירה את האמריקאים בשל החידוש של ציפוי השוקולד כך שלא יימס בידיים.

בכל יחידה 1 קלוריה.

 mm

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *